Nova, Waterwolf K2.
Končno hitrejši prenos in pregled posnetkov.
Podvodna kamera
-
Enec
- Kraj: Kočevje
Re: Podvodna kamera
Tole zelo olajša in pohotri pregled videov… me pa zanima na koliko metrov deluje tale wifi. Če panuliraš za zobatca ali loviš na neki malo večji globini (recimo 40-50m) ta povezava skoraj sigurno ne deluje. Tako, da ne vem koliko se splača upgrade-at prejšnji model, če ga že imaš. Mislim da je na HR cena okoli 215€. Prejšnji model pa se dobi za okoli 100€. Bodo pa vsako leto na trgu novejše in boljše kamere. 
- jft
Re: Podvodna kamera
Če jaz prav razumem, to ne dela pod vodo, ker tudi wifi ne deluje, temvač je mišljeno, da na suhem hitreje pogledaš posnetke (na android ali Ios napravi). S tem se izogneš odpiranju kamere, odstranjevanje kartice in vlačit na čoln npr. prenosnik kjer lahko to pogledaš.Enec napisal/-a: ↑24 Jun 2024, 18:52Tole zelo olajša in pohotri pregled videov… me pa zanima na koliko metrov deluje tale wifi. Če panuliraš za zobatca ali loviš na neki malo večji globini (recimo 40-50m) ta povezava skoraj sigurno ne deluje. Tako, da ne vem koliko se splača upgrade-at prejšnji model, če ga že imaš. Mislim da je na HR cena okoli 215€. Prejšnji model pa se dobi za okoli 100€. Bodo pa vsako leto na trgu novejše in boljše kamere.![]()
Mislim, pa da ji imajo na trofeja.si za 180 €.
https://trofeja.si/trgovina/artikel/kam ... lf-2k-wifi
Verjetno pa so seveda tudi druge, ...kar pa nisem še uspel preučit